Winkel SDC

Winkel SDC

Als cadeau voor een ander, of voor uzelf, met het aanschaffen van de producten op deze pagina steunt u de dieren in Kimba!
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.Gebreide sjaals
Els en Edith zijn onze drukbreiende vrijwilligers en zij maken de mooiste dingen! Zie hiernaast een sjaal van Edith!
Als u interesse heeft in een sjaal kunt u een mailtje sturen naar info@dierenhulpcadiz.nl.

Edith maakt nog meer mooie spulletjes en het is ook zeker de moeite waard haar eigen site eens te bezoeken. Klikt u dan eens hier!

Gebreide truitjes
Wilt u ook graag een zelfgebreide trui voor uw hondje of naaktkat omdat de hond of kat last heeft van de kou? Dan is Jopie bereid deze voor u te maken! Jopie breit op bestelling, dus als u ons een email stuurt met daarin de benodigde lengte van de trui ( van de plek waar de halsband zit totaan waar de staart begint), de borstomvang van de hond en uw favoriete kleurtje kan Jopie aan de gang. De opbrengst van het truitje komt ten goede aan onze stichting. We vragen de gemaakte kosten, zoals de verzendkosten en een vrijwillige bijdrage voor het truitje voor Kimba.
Zo helpt u niet alleen uw hondje, maar met uw donatie ook de honden van Kimba warm de winter door!

We rekenen ieder geval de gemaakte kosten (zoals de verzendkosten) en daarnaast vragen we een vrijwillige bijdrage voor Kimba. De opbrengst komt geheel ten goede aan de dieren in Zuid-Spanje!