Winkel SDC

Winkel SDC

Als cadeau voor een ander, of voor uzelf, met het aanschaffen van de producten op deze pagina steunt u de dieren in Kimba!
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.Eindelijk is het zover! Het boek Spaanse honden in Nederland is vanaf 25 juli 2008 verkrijgbaar! Het boek is bedoeld om als handleiding te dienen bij de adoptie van een Spaanse hond. Bent u dus op zoek naar een hond uit Spanje of heeft u er net één geadopteerd is dit boek een aanrader om te lezen. De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de zwerfdieren in Spanje!

Er komen jaarlijks vanuit de hondenhel in Zuid-Europa vele honden naar Nederland. Deze honden worden vaak bemiddeld door stichtingen, die zich inzetten voor dierenwelzijn. Maar waar moet je nou op letten? Er is zoveel aanbod, er zijn zoveel stichtingen dat het lastig kan zijn een verstandige keuze te maken.
Dit boek is een handleiding voor de adoptie van een Spaanse hond. Er wordt ruim aandacht besteed aan de keuze van een hond, de keuze van een stichting, aanpassingsproblemen en natuurlijk de gezondheid. Tevens kunt u ervaringen lezen van andere hondenbezitters. Kortom, een compleet boek over Spaanse honden in Nederland.

Het boek is te bestellen op internet of via het ISBN nummer te bestellen in de winkel. Het is 118 pagina's dik en geillustreerd.
Het boek heet dus Spaanse honden in Nederland en het is geschreven door Eline Adriaans.
De vaste prijs is 15,95 + 2,20 verzendkosten.
Het ISBN nummer is : 978-90-8834-398-8

Op Internet kunt u het boek bestellen via Boekscout.
Tevens kunt u het bij ons bestellen. Stuur hiervoor een email naar info@dierenhulpcadiz.nl

We wensen u veel leesplezier!